Wij Putten kaart bestrating Pinnenburgerweg aan

Gaat er nog iets gebeuren aan de gebrekkige bestrating van de Pinnenburgerweg? Dat wil Wij Putten graag van het college weten.

Aanleiding is dat aanwonenden van de Pinnenburgerweg de beroerde staat van de weg aan de orde hebben gesteld bij de fractie van Wij Putten

De klinkerbestrating is daar voor de bouwvakvakantie gelegd, maar vertoont nogal wat gebreken: er zitten kuilen in de weg en klinkers sluiten niet goed op elkaar aan. “We zijn er gaan kijken, maar het lijkt er inderdaad op dat de weg als een soort noodoplossing is aangelegd”, zegt Wilma van Voorst-Ruiter van de fractie van Wij Putten. “Maar het is inmiddels herfst en nog steeds is de weg een hobbeltraject.” Het gaat om het wegdeel tussen de Bosrand en de Prins Hendrikweg.

De fractie van Wij Putten wil van het college weten of de bestrating is bedoeld als noodoplossing of dat dit de definitieve bestrating moet zijn. En in het laatste geval: is het stratenmakersbedrijf dat deze opdracht heeft gekregen aangesproken op het slechte werk? “We horen graag of en hoe het college actie gaat ondernemen om deze kwestie op te lossen”, zegt Van Voorst-Ruiter.

Foto: Pixabay