​Rondje Putten: avond vol muziek en gezelligheid

De tweede editie van Rondje Putten wordt gehouden op vrijdag 13 september. Dit evenement biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van een muzikale avond bij maar liefst acht Puttense horecagelegenheden.

Van 19.00 uur tot 1.00 uur kunnen bezoekers zich laten verrassen door livemuziek op iedere locatie

Dit jaar nemen de volgende acht horecalocaties deel aan het evenement: Café De Oude Deel, Terra Nova Burgers & More, Café De Landing, Restaurant De Waag, Grandcafé De Huiskamer, Café ’t Achterstraatje, Café De Bosrand en De Hertogh Eten & Drinken.

Hop on, hop off
Tijdens Rondje Putten wordt het voor bezoekers extra gemakkelijk gemaakt om alle deelnemende horecalocaties te bezoeken. Dankzij het gratis hop on hop off vervoer kunnen de bezoekers van het evenement de hele avond rondreizen tussen de locaties, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over vervoer. Stap in één van de Amerikaanse bussen, stap uit bij elke locatie en geniet optimaal van alles wat de avond te bieden heeft.

Rondje Putten heeft voor ieder wat wils. De diversiteit aan locaties en muziekstijlen maakt dit evenement uniek en een must voor iedereen die van een goede avond uit houdt. Voor een overzicht van de deelnemende locaties en haltes kunnen belangstellenden kijken op de website www.vvvputten.nl/agenda.