​​Rakhorst Autoservice blijft continue vernieuwen

​Rakhorst Autoservice is sinds het jaar 2000 gevestigd aan de Dorpsstraat 109 en daarmee is het autobedrijf, dat vrijwel alle merken onderhoud, niet meer weg te denken uit het centrum.

“We zijn een laagdrempelig autobedrijf, waar iedereen gewoon even kan binnenlopen. En dat gebeurt dan ook veelvuldig”

Eigenaar Leo Rakhorst heeft zich het afgelopen jaar aangesloten bij AutoProfijt. "Bij deze inkooporganisatie zijn ongeveer tweehonderd garagebedrijven aangesloten en daardoor kunnen we scherp inkopen. Dat heeft veel voordelen voor de klant en voor ons als autobedrijf. We voeren gezamenlijke acties met mooie kortingen, maar ook winacties zijn onderdeel van AutoProfijt. Daarnaast kunnen onze klanten via de website www.autoprofijt.nl online een offerte aanvragen, een afspraak maken voor de Apk-keuring, onderhoud of reparatie van hun auto. Enkele keren per jaar wordt er ook een speciale actiekrant verstuurd, waarin veel aanbiedingen te vinden zijn. Daar profiteren onze klanten van”, aldus Rakhorst. “We vernieuwen en investeren continue en hebben begin dit jaar de entree, middels een kleine verbouwing, aangepakt. Onze klanten komen nu binnen in een mooie ruimte."

Inmiddels werken er vier monteurs bij Rakhorst Autoservice. “Rik kwam al na een jaar bij ons werken en Patrick is hier gebleven na zijn stage. Ook werkt mijn zoon Sebastiaan alweer enige tijd in ons bedrijf. Daarnaast hebben we nog Jorien, zij werkt een aantal uren per week op kantoor. Ik ben erg blij met dit team, want geen enkele ondernemer kan het alleen”, vindt Leo. “We zijn ook een erkend leerbedrijf met leermeesters. Stagiaires krijgen hier de mogelijkheid om aan het vak te ruiken. Ze mogen hier alles doen, maar we beginnen wel bij de basis."

Naast het onderhoud van vrijwel alle merken kunnen autobezitters ook bij Rakhorst Autoservice terecht voor Apk-keuringen, schadetaxatie en reparatie, airco service en reparatie, verkoop en opslag van zomer- en winterbanden en camperonderhoud. Daarnaast kunnen belangstellenden hier ook terecht voor nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Hiervoor bestaat ook de mogelijkheid tot financiering van de aankoop.

Kijk voor meer informatie op de website van het bedrijf www.rakhorstautoservice.nl.

Rakhorst Autoservice

Adresgegevens

Dorpsstraat 109
3881 BC Putten

Telefoon

T. 0341 455593

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za 08.00 - 12.00 uur
Zo Gesloten
Meer info