​Lichtjesparade tijdens Night Glow

Op vrijdag 1 november 2024 staat Putten opnieuw in het teken van de sfeervolle en betoverende Night Glow! Een van de hoogtepunten van deze magische avond is de Lichtjesparade, waarbij jong en oud de straten van Putten verlichten met prachtige, versierde creaties.

De Lichtjesparade start om 18.30 uur voor het kantoor van VVV Putten (Kerkplein 15).

Kinderen (maar ook volwassenen!) kunnen deelnemen met hun met lampjes versierde fiets, skelter, step of lopen mee met bijvoorbeeld een mooie (zelfgemaakte) lampion. Samen trekken ze in een feestelijke optocht door het centrum van Putten. De route duurt ongeveer een half uur en eindigt weer op het Kerkplein, zodat iedereen op tijd terug is voor de spectaculaire show van de modelballonnen bij de Oude Kerk!

Aanmelden is niet nodig. Zorg ervoor dat je om 18.30 uur bij VVV Putten aanwezig bent met je versierde vervoersmiddel of (te voet) met lampion en doe mee aan deze bijzondere parade. Samen maken we er een stralende en onvergetelijke avond van!

Voor meer informatie over het programma van Night Glow én de Lichtjesparade, kun je terecht op de website van Winkelcentrum Putten: www.winkelcentrumputten.nl