Kunst en Cultuur op het Oldenallerpad

Kunst- én natuurliefhebbers verheugen zich weer op het evenement 'Kunst & Cultuur op het Oldenallerpad'. 

Beeldend kunstenaars uit Putten en omgeving stellen hun werken tentoon te midden van de betoverende schoonheid van landgoed Oldenaller

Het evenement biedt een unieke gelegenheid om niet alleen de getoonde werken te bewonderen, ook kan er geluisterd worden naar de heer De Graaf (historicus van Putten) die twee lezingen gaat houden om 11.00 uur en 14.00 uur over de gebeurtenissen op en de geschiedenis van Landgoed Oldenaller.

De kunstenaars bevinden zich op (een gedeelte van) het Oldenaller klompenpad. Bezoekers kunnen er dan ook voor kiezen om, na een bezoek aan het evenement, het klompenpad verder te bewandelen. Van majestueuze bomen tot schilderachtige, weidse uitzichten en zelfs de levendige reigerkolonie die vlakbij Oldenaller huist; er valt een schat aan natuurlijke pracht te ontdekken tijdens deze rondwandeling van 8 kilometer.

"Het evenement is niet alleen een viering van kunst en cultuur, maar ook een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid die ons omringt," zegt Bert Wallet, mede-organisator van het evenement. "We zijn dan ook verheugd om bezoekers weer te mogen verwelkomen voor een dag vol creativiteit en verwondering.” Dankzij diverse sponsoren is het evenement uitgebreid ten opzichte van vorig jaar, met natuurlijk koffie, thee en wat lekkers voor bezoekers, maar ook ruimte voor meer kunstenaars.

Het evenement 'Kunst & Cultuur op het Oldenallerpad' vindt plaats op zaterdag 6 juli, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Parkeergelegenheid is beperkt beschikbaar aan de Waterweg en bij De Zoete Inval aan de Broekermolenweg 5. De organisatie verzoekt bezoekers dan ook zoveel mogelijk per fiets te komen. Toegang tot het evenement is gratis.