Kermis in Putten, groter dan ooit!

Op het parkeerterrein aan de Brinkstraat is er van 31 juli tot en met 10 augustus weer kermis in Putten. Met meer dan vijfentwinig attracties wordt de kermis groter dan ooit.

Natuurlijk zijn er op de kermis attracties voor jong en oud

Denk hierbij aan onder andere de Ghost Rider met spectaculaire licht- en lasershow en rookkanonnen, de shaker, een zweefmolen en een power jumper. Ook worden bezoekers meegenomen naar New York, ze banen zich een weg langs de obstakels in fun house central park. 

Nieuw dit jaar op de kermis in Putten is het Haunted House met live action. Dit splinternieuwe spookhuis met vlammenwerpers is uniek in zijn soort en laat de bezoekers bibberen van angst. Kom het spektakel zelf aanschouwen. Wie durft? Voor de kleintjes is er onder andere een  trampoline, draaimolen en kinderzweefmolen. Even bijkomen van de heftige attracties? Waag een gokje bij de Pusher, lucky cranes of pink date. Of ga eens eendjes vangen, schieten of touwtje trekken, altijd prijs! 

Uiteraard wordt de inwendige mens op de kermis ook niet vergeten. Neem wat lekkers zoals een oliebol, patatje, chocolade fruit, ijsje of een suikerspin. 

Diverse activiteiten
Tevens staan er diverse activiteiten op het programma. Zo is het beide donderdagen 2 eurodag. Op de beide vrijdagen is het vanaf 20.00 uur fright night. Voor degene die het leukste verkleed en/of geschminkt komt is er gratis kermistegoed te winnen. 

Op de beide zaterdagen is er vanaf 13.00 uur een kindermiddag met Milko van circus Renz. Milko verzorgt een geweldig optreden en zal jong en oud laten glimlachen. Op zaterdag 10 augustus wordt er om 20.30 uur een gratis loterij gehouden met grote prijzen!