​Inloopavond wegonderhoud Krachtighuizen

De Krachtighuizerweg tussen de Oude Prinsenweg en de Oude Garderenseweg is toe aan onderhoud. Het wegdek is versleten en de bermen zijn in slechte conditie. Volgens de gemeente Putten is dit niet goed voor de verkeersveiligheid. Daarom wordt de weg aangepast. 

Om de omwonenden te laten zien wat er precies gaat gebeuren houdt de gemeente Putten een inloopavond op donderdag 27 juni

Op basis van het ‘Actieplan verkeer Krachtighuizen’ dat de gemeente in januari heeft gepresenteerd, wordt de Krachtighuizerweg een fietsstraat. Dit jaar wordt het deel tussen de Oude Prinsenweg en de Oude Garderenseweg opgepakt. Daarna wordt ook het deel tussen de Oude Garderenseweg en de Bato’sweg aangepast.

Veiligere kruispunten
Ook wil de gemeente in combinatie met de werkzaamheden aan de Krachtighuizerweg vier kruispunten veiliger inrichten door verkeersplateaus aan te leggen. Dit gaat om de kruispunten Huinerenkweg/Huinerweg, Huinerenkweg/Driestweg, Bato’sweg/Poolseweg en het kruispunt Bato’sweg/zijweg Rood-Wit.

De inloopavond wordt op donderdag 27 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur gehouden in buurthuis ´t Krachtighuus aan de Oude Prinsenweg 6C.