Het is bijna tijd voor de Puttense braderie

​Het is bijna tijd voor de Puttense braderie. Op vrijdag 19 juli zal de gehele Achterstraat transformeren tot een levendige markt vol gezelligheid en vermaak.

Van de kruising Achterstraat/Gervenhof tot voorbij de Garderenseweg zullen rond de zeventig kramen worden opgesteld

Bezoekers kunnen hier snuffelen tussen een breed scala aan producten. Ambachtelijke waren en heerlijke delicatessen, unieke handgemaakte sieraden, speelgoed, lingerie en kleding, er is voor ieder wat wils.

Daarnaast is er genoeg vertier voor de kleintjes, zoals een springkussen, schminken, glittertattoos en natuurlijk diverse foodtrucks met snoep, churros, oliebollen en nog veel meer. Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen volwassenen genieten van livemuziek bij diverse horecagelegenheden.

De braderie begint op beide dagen om 13.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Daarnaast is het koopavond in het centrum en hebben diverse ondernemers de winkel ook geopend.

VVV Putten en de enthousiaste deelnemende horecabedrijven hopen met deze braderieën bij te dragen aan de wens van bezoekers en inwoners van Putten om de Puttense braderie weer nieuw leven in te blazen.