Diverse activiteiten tijdens de Week tegen de Eenzaamheid

In Putten wordt er van 6 tot en met 12 oktober stilgestaan bij de Week tegen de Eenzaamheid. Putten voor Elkaar heeft hier een speciaal programma voor samengesteld.

Ook voor en na de Week tegen de Eenzaamheid kunnen inwoners voor advies en ontmoeting terecht bij Putten voor Elkaar

Biljartvereniging 2 Brothers houdt in hun verenigingsgebouw (gevestigd in de oude kantine van SDC) open huis op donderdagavond 10 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdagmiddag 11 oktober van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Maatschappelijk werkers Evelien, Jeffry en Else, bij Putten voor Elkaar, verzorgen een open inloop op vrijdag 11 oktober van 11.00 uur tot 14.00 uur in inloophuis ’t Hart van Putten. Voor zomaar een praatje, voor een gesprek over wat iemand bezighoudt of om samen een kop koffie of thee te drinken. Loop zonder afspraak binnen. Evelien, Jeffry en Else vinden het fijn eenieder te ontmoeten.

Nieuwe mensen ontmoeten of actiever worden, maar niet goed weten hoe te beginnen? Dan helpt één van de Welzijnscoaches van Putten voor Elkaar mensen graag op weg. Vraag een gratis gesprek aan via telefoonnummer 0341-740051 of via het contactformulier op de website www.puttenvoorelkaar.nl. Voor alle leeftijden!

Ook in Inloophuis ’t Hart van Putten kunnen belangstellenden tijdens de Week tegen de Eenzaamheid koffie komen drinken en elkaar ontmoeten op vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur en op zondagmiddag van 14.30 uur tot 16.30 uur.