Bijzondere activiteit voor mantelzorgers in Putten

​Na de succesvolle en fijne ochtenden van vorig jaar, houdt Putten voor Elkaar, in samenwerking met tennisvereniging Het Laakhuisje, ook in 2024 een activiteit voor mantelzorgers.

Op drie ochtenden wordt er een clinic tennis aangeboden, waarbij deelnemers kennis kunnen maken met deze sport

Na afloop is er ruimte voor ontmoeting en een kopje koffie. Deze uitnodiging geldt voor iedere volwassen mantelzorger die zorgt voor iemand die in Putten woont. Tenniservaring is niet nodig.

De tennisclinic wordt gegeven bij Tennisvereniging Het Laakhuisje aan de Laak 2 B in Putten en bestaat uit drie ochtenden in september (woensdag 11 september van 9.30 uur tot 10.30 uur (koffie tot 11.30 uur), woensdag 18 september van 9.30 uur tot 10.30 uur (koffie tot 11.30 uur) en woensdag 25 september van 9.30 uur tot 10.30 uur (koffie tot 11.30 uur)). Deelnemers zijn alle drie de ochtenden welkom.
Mantelzorgers die degene waar ze voor zorgen niet alleen thuis kunnen laten is ook deze persoon van harte welkom. Mensen die tegen andere praktische obstakels aanlopen kunnen contact opnemen met Miranda Krol.

Meedoen?
Graag opgeven vóór 1 september bij Miranda Krol via emailadres [email protected] of via telefoonnummer 0341-740051. Uiteraard is het ook prima als mantelzorgers alleen een kopje koffie komen drinken (dit dan graag even vermelden bij de opgave).
Foto: Pixabay