Veluwse Fietsdagen

De Veluwse Fietsdag wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Jarenlang vond dit fietsevenement plaats op de eerste dinsdag van augustus. Om een betere evenementenspreiding te krijgen is er door de samenwerkende VVV’s besloten de fietsdag te verplaatsen naar september én er een 3-daags evenement van te maken.

Kies elke dag een ander vertrekpunt en ontdek al het moois dat de Veluwe je te bieden heeft

Speciaal voor fietsers die meerdere dagen willen fietsen is er een “Passe-Partout" ontwikkeld. Hiermee fietsen deelnemers drie dagen tegen een aantrekkelijk tarief.

Starten kan bij de VVV’s in Elburg, Elspeet, Ermelo, Harderwijk, Hulshorst, Nunspeet en Putten. Speciaal voor de Veluwse Fietsdagen zijn nieuwe routes uitgestippeld die de deelnemers langs de mooiste plekken van de regio voeren. Onderweg geniet een ieder van leuke kortingen en/of activiteiten. De lengte van de routes varieert van 30 tot 55 kilometer. Starten is mogelijk vanaf 09.00 uur.

Deelnemen aan de Veluwse Fietsdagen kost 5,00 euro per persoon, per dag. Liefhebbers die drie dagen willen fietsen en genieten kunnen kiezen voor een Passe-Partout, deze kost 12,50 euro per persoon. Bij alle prijzen zijn de route, iets lekkers voor onderweg en een leuke herinnering inbegrepen.

De Veluwse Fietsdagen hebben als doel de Veluwe als fietsbestemming te promoten. Meer informatie over de routes is te zijner tijd te bekijken op www.veluwsefietsdagen.nl