Servicepunt ING is in Putten permanent gesloten

Het servicepunt van de ING in de vestiging van de Puttense Bruna is met ingang van 30 mei gesloten. Deze sluiting zorgt voor een belangrijke verandering voor de klanten die voorheen gebruik maakten van de bankdiensten in de boekhandel.

Humanitas en Putten voor Elkaar bieden ondersteuning aan bij het Financieel Café in Stroud

Wel blijft Bruna haar diensten verlenen voor PostNL en de geldautomaat blijft ook in de winkel aanwezig. "We zijn dankbaar voor de jarenlange samenwerking met ING en betreuren het ongemak dat deze sluiting voor onze klanten kan veroorzaken", zegt Patricia Bongers, eigenaar van Bruna Putten. "Om de overgang te vergemakkelijken, hebben we flyers met informatie over het Financieel Café in Stroud beschikbaar gesteld in onze winkel."

Inwoners van Putten die bijvoorbeeld wat hulp kunnen gebruiken bij hun bankzaken; denk aan een overschrijving of het invullen van een acceptgiro zijn van harte welkom in het Financieel Café. Het financieel Café biedt gratis en vertrouwelijke hulp aan en kijkt of denkt graag mee. Ook kunnen inwoners hier terecht met allerlei vragen over geld. Zo ondersteunen zij onder andere bij het aanvragen van een uitkering, toeslagen, invullen van formulieren en kijken samen met de hulpvrager of er voorzieningen zijn waar men recht op heeft. Om digitaal vaardiger te worden is er ook de mogelijkheid om de cursus 'Klik & Tik' te volgen.

Het Financieel Café vindt elke dinsdagavond van 17.30 uur tot 18.30 uur en woensdagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur plaats in Stroud aan de Brinkstraat 91 in Putten. Belangstellenden kunnen zonder afspraak binnen komen lopen, maar het is ook mogelijk om en afspraak te maken. Neem hirvoor contact op met Stimenz Putten (onderdeel van Putten voor Elkaar) via telefoonnummer 088-784 6464.

Het Financieel Café is een initiatief van Humanitas Noord-Veluwe en Putten voor Elkaar.