​Cursus 'Omgaan met geld'

Putten voor Elkaar biedt sinds kort de cursus 'Omgaan met geld' aan. De cursus is bedoeld voor volwassenen die het lastig vinden om overzicht te houden in hun geldzaken.

Soms gaat geld erg snel op en hebben mensen geen idee waar het blijft

Sparen lukt niet, omdat onverwachte uitgaven ervoor zorgen dat het geld er harder uit gaat dan dat het loon of de uitkering binnenkomt. Iedereen die hier tegenaan loopt kan zich aanmelden voor de cursus 'Omgaan met geld'.

In vier bijeenkomsten krijgen deelnemers inzicht welke inkomsten en uitgaven er zijn, hoe ze een goede administratie kunnen bijhouden en wordt er een budgetplan gemaakt. Met dit inzicht wordt er samen gekeken of er bespaard kan worden en krijgen de deelnemers veel andere tips.

De bijeenkomsten zijn in Stroud aan de Brinkstraat 91 in Putten. Aanmelden voor deze gratis cursus kan via [email protected] of door telefonisch contact op te nemen 0341-740051. Bij voldoende aanmeldingen start er een groep. Meer informatie kan worden opgevraagd bij Jeffry Balk of Tanja van Driel van Putten voor Elkaar via telefoonnummer 0341-740051.